Jobs

Home Jobs Digital Marketing Production Team Leader

Digital Marketing Production Team Leader

Solliciteer
Bedrijfsomschrijving

Werk samen met energieke en vlotte collega’s aan digitale vernieuwing en prikkelende producten zoals mobielvriendelijke websites en Facebookcampagnes. Want FCR Media Belgium is dé digitale marketingpartner voor kmo’s en zelfstandigen. Om onze klanten nog beter te kunnen helpen, gaan we op zoek naar een Digital Marketing Production Team Leader.

Jouw uitdaging

Als Digital Marketing Production Team Leader ben je eindverantwoordelijke voor het online zetten van onze digitale producten. Je stuurt een team van 14 medewerkers aan die werken aan de operationele en administratieve verwerking van Facebookcampagnes, websites en toepassingen in Google en Yext.  

Je coacht en motiveert je teamleden op een positieve en enthousiaste manier en bent een voorbeeld op het vlak van customer service. Dankzij je analytisch inzicht zorg je voor een optimale planning en rapportering. Je garandeert een feilloze kwaliteit van onze producten en beheert de relatie met onze Digitale Partners (Google, Facebook,Yext,..) 

Heb ik het?

Je bent een echte People manager met leidinggevende ervaring in een Operations/Customer Service omgeving. Je enthousiasmerende persoonlijkheid haalt het beste in je medewerkers naar boven. FCR Media Belgium is een tweetalig (N-F) bedrijf dus je beheerst vlot beide landstalen. Tevens kan je je prima uitdrukken in het Engels, de voertaal van onze Digitale Partners. Uiteraard ben je resultaatgericht en werk je vlot met de courante MS-Office toepassingen.

Je hebt kennis van het digitale landschap en een analytisch denkvermogen. Jouw persoonlijkheid matcht met de FCR Media filosofie: positief ingesteld, integer, initiatief nemend en vooral klantgericht!

Wij bieden
  • Een energieke sfeer en ruimte voor inspraak.
  • Uitdagende en verantwoordelijke functie waarbij je omringd wordt door creatieve geesten met gevoel voor humor. 
  • Je komt terecht in een dynamische markt. De digitale wereld staat geen dag stil.
  • Aantrekkelijk salarispakket incl. 13e en 14e maand, Maaltijdcheques, Laptop, GSM + abonnement,  een gratis hospitalisatie- en ambulante zorgverzekering, een gratis pensioenplan en meer dan 33 dagen vakantie per jaar! 
Deel de vacature:
Solliciteer

Contactpersoon

Taulanta Nixha
Recruiter
03 205 87 11
Deel de vacature: