Jobs

Home Jobs Customer Service Agent

Customer Service Agent

Solliciteer
Bedrijfsomschrijving

FCR Media is een no-nonsense digitaal marketingbureau dat kmo’s en zelfstandigen commerciële oplossingen biedt om hun return-on-investment aan te scherpen. En dit door onder meer een mobielvriendelijke website te creëren, Facebookcampagnes op te zetten of hun Google-vindbaarheid te vergroten.
Om al onze klanten nog beter te helpen, zijn we op zoek naar een Customer Service Agent.

Jouw uitdaging

Als Customer Service Agent zit Customer Experience in je DNA. Je werkt in een gevarieerde en dynamische omgeving waarbij je verantwoordelijk bent voor het behandelen van inkomende calls, mails en chatberichten van klanten. Je zoekt actief naar oplossingen om je klanten verder te helpen en je wordt ondersteund door de collega’s uit andere afdelingen zoals Webdesign, Finance, en Marketing.

Heb ik het?

Een eerste ervaring in een Customer Service omgeving is een troef maar we zoeken vooral mensen met een passie om klanten verder te helpen. Net afgestudeerde Bachelors of Masters die de klant op nr.1 willen zetten, zijn dan ook zeer welkom.

FCR Media Belgium is een tweetalig (N-F) bedrijf dus je beheerst vlot beide landstalen. Je werkt vlot met de courante MS-Office toepassingen en je navigeert je probleemloos doorheen de verschillende procedures. Jouw persoonlijkheid matcht met de FCR Media filosofie: positief ingesteld, integer, initiatief nemend en vooral klantgericht!

Wij bieden
  • Een energieke sfeer en ruimte voor inspraak.
  • Uitdagende en verantwoordelijke functie waarbij je omringd wordt door toffe collega’s met gevoel voor humor. 
  • Je komt terecht in een dynamische markt. De digitale wereld staat geen dag stil.
  • Aantrekkelijk salarispakket incl. 13e en 14e maand, maaltijdcheques van 8€/dag, een gratis hospitalisatie- en ambulante zorgverzekering, een gratis pensioenplan, glijdende werktijden en meer dan 33 dagen vakantie per jaar! 
Deel de vacature:
Solliciteer

Contactpersoon

Taulanta Nixha
Recruiter
03 205 87 11
Deel de vacature: