Jobs

Home Jobs Digital Account Manager Dexville

Digital Account Manager Dexville

Solliciteer
Bedrijfsomschrijving

Dexville is een no-nonsense Digital Marketing Agency opererend onder de FCR Media vlag. Om onze klanten nog beter te helpen met hun digitaal marketing programma zijn we op zoek naar een Digital Account Manager.  

Jouw uitdaging

Als Digital Account Manager ga je aan de slag als persoonlijke link tussen de klant en Dexville. Je volgt zijn digitale programma's op en bouwt zo mee aan een digitaal succesverhaal. Je werkt samen met de interne commerciële, strategische en productiemensen voor het leveren van een geïntegreerd digitaal aanbod. 

Heb ik het?

Wij zijn op zoek naar een klantvriendelijke en veelzijdige marketeer met kennis van een aantal Digital Marketing kanalen zoals SEO,SEA, Web, Social Ads, Email,.. Je staat sterk in je schoenen en bent een heldere communicator. Dankzij je helicopter view zorg je voor een efficiënte planning. Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands en het Frans. 

Wij bieden
  • De kans om een sleutelrol te bekleden in een ambitieuze start-up omgeving
  • De unieke mogelijkheid om je te verdiepen in een brede waaier aan digital marketingdiensten. Je leert bij over Brand Identity, SEO, SEA, Inbound Marketing, Mobile Apps,..
  • Een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, goeps-en hospitalisatieverzekering, 13e maar ook een 14e maand, ..
Deel de vacature:
Solliciteer

Contactpersoon

Taulanta Nixha
Recruiter
03 205 87 11
Deel de vacature: