Jobs

Home Jobs Digital Account Manager - Blue Bees Agency

Digital Account Manager - Blue Bees Agency

Solliciteer
Bedrijfsomschrijving

Blue Bees is een full-service communicatiebureau met een entrepreneurial mindset. Het richt zich daarom specifiek op ondernemers. Zowel het management als een aantal van onze medewerkers hebben zelf ervaring met start-ups of met de ondersteuning ervan, en met het leiden van eigen bedrijven, al dan niet in de communicatiesector. We richten ons daarom specifiek op ondernemers en begrijpen perfect hun noden. Blue Bees opereert onder de FCR Media Belgium groep.

Om onze klanten nog beter te helpen, zijn we op zoek naar een Digital Account Manager.

Jouw uitdaging

Je bent hét aanspreekpunt voor je klanten met wie je een lange termijn relatie gaat opbouwen. Je beheert in samenspraak met de Business Development Manager het totale Digital Marketing pakket. 

Je takenpakket bestaat uit:

  • Verantwoordelijk voor de relatie van het agentschap met klanten met als objectief het uitbouwen van sterk lange termijn relaties
  • Samenwerken met de productie en sales verantwoordelijken voor het leveren van een geïntegreerd digitaal aanbod
  • Zelfstandig werken: beheren van individuele workload. Taken en objectieven formuleren voor elk van de klanten met duidelijke uitkomsten en tijdsobjectieven
  • Verzekeren van accurate planning, beheer, optimalisatie en rapportering van alle klanten
  • Beheren van een eigen klantenportfolio met klanten die in uiteenlopende stadia zitten binnen de ‘customer journey’
  • Contact onderhouden met de klanten via telefoon en email om hun digitaal programma uit te voeren
Heb ik het?

Wij zijn op zoek naar een dynamische en gemotiveerde marketeer met kennis van een aantal Digital Marketing kanalen zoals SEO,SEA, Web, Social Ads, Email,.. Je staat sterk in je schoenen en bent een heldere communicator. Dankzij je helicopter view zorg je voor een efficiënte planning. Ervaring in een digitaal agentschap is een troef.

Wij bieden
  • De kans om een sleutelrol te bekleden in een ambitieuze start-up omgeving
  • De unieke mogelijkheid om je te verdiepen in een brede waaier aan digital marketingdiensten. Je leert bij over Brand Identity, SEO, SEA, Inbound Marketing, Mobile Apps,..
  • Een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, goeps-en hospitalisatieverzekering, 13e maar ook een 14e maand, ..
Deel de vacature:
Solliciteer

Contactpersoon

Vincent van der Aalst
Recruiter
03/205.43.49
Deel de vacature: