Jobs

Home Jobs Customer Service Team Leader

Customer Service Team Leader

Solliciteer
Bedrijfsomschrijving

FCR Media is een no-nonsense digitaal marketingbureau dat kmo’s en zelfstandigen commerciële oplossingen biedt om hun return-on-investment aan te scherpen. En dit door onder meer een mobielvriendelijke website te creëren, Facebookcampagnes op te zetten of hun Google-vindbaarheid te vergroten. 

En om al onze klanten nog beter te helpen, zijn we op zoek naar een Customer Service Team Leader. 

Jouw uitdaging

Als Team Leader Customer Service zit Customer Experience in je DNA. Je werkt in een gevarieerde en dynamische omgeving waarbij je verantwoordelijk bent voor de dagdagelijkse leiding van +/- 10 toffe Customer Services Agents, een leuke mix van jong en iets minder jong.

Je coacht en motiveert je teamleden op een positieve en enthousiaste manier en bent een voorbeeld op het vlak van customer centricity. Dankzij je analytisch inzicht zorg je voor een optimale planning en rapportering. Je garandeert een feilloze kwaliteit naar klanten en steekt een handje toe bij escalatiedossiers.

 

Heb ik het?

Je bent een echte People manager met leidinggevende ervaring in een Customer Service/Sales omgeving. Je enthousiasmerende persoonlijkheid haalt het beste in je medewerkers naar boven. FCR Media Belgium is een tweetalig (N-F) bedrijf dus je beheerst vlot beide landstalen. Uiteraard ben je resultaatgericht en werk je vlot met de courante MS-Office toepassingen.

Jouw persoonlijkheid matcht met de FCR Media filosofie: positief ingesteld, integer, initiatief nemend en vooral klantgericht!

Wij bieden
  • Een energieke sfeer en ruimte voor inspraak.
  • Uitdagende en verantwoordelijke functie waarbij je omringd wordt door toffe collega's met gevoel voor humor. 
  • Je komt terecht in een dynamische markt. De digitale wereld staat geen dag stil.
  • Aantrekkelijk salarispakket incl. 13e en 14e maand, dagvergoeding, een gratis hospitalisatie- en ambulante zorgverzekering, een gratis pensioenplan en meer dan 30 dagen vakantie per jaar! 
Deel de vacature:
Solliciteer

Contactpersoon

Taulanta Nixha
Recruiter
03 205 87 11
Deel de vacature: