Jobs

Home Jobs Copywriter

Copywriter

Solliciteer
Bedrijfsomschrijving

Werk samen met energieke en vlotte collega’s aan digitale vernieuwing en prikkelende producten zoals mobielvriendelijke websites en Facebookcampagnes. Want FCR Media Belgium is dé digitale marketingpartner voor kmo’s en zelfstandigen.

Als Nederlandstalige Copywriter ben je lid van het communicatieteam in het departement Marketing. Je afdeling telt 11 leden en staat in voor de interne en externe communicatie van FCR Media Belgium.

Jouw uitdaging

Ben jij gebeten door content marketing en storytelling voor de b2b-wereld? Is je toetsenbord het verlengde van je vingers? Heb je bovendien sterke organisatie skills en wil je meebouwen aan een digitaal marketingbedrijf? Dan zijn wij voor elkaar gemaakt!

Je bent verantwoordelijk voor het produceren en publiceren van online en offline content doorheen alle fasen van de customer journey op basis van onze customer persona's. Je verspreidt content via verschillende kanalen: o.a. website, blogs, events, social media en tal van dragers zoals white papers, video’s, nieuwsbrieven en (e)mailings. Om de info te vergaren heb je proactief contact met collega’s, klanten en leveranciers: o.a. via telefonische interviews. Verder stuur je ook externe partners zoals vertaalbureaus aan. Je bent een spilfiguur om FCR Media als thought leader in de markt te positioneren.

Heb ik het?

Je bent perfect Nederlandstalig met goede kennis Frans/Engels en hebt minstens 2 jaar ervaring als copywriter. Uiteraard heb je een vlotte pen, ben je een online wizard (WordPress,SurveyMonkey, Mailchimp, social media,.) en stressbestendig. Jouw persoonlijkheid matcht met de FCR Media filosofie: positief ingesteld, integer, initiatiefrijk en vooral klantgericht!

Wij bieden
  • Team van gepassioneerde marketeers die graag jouw skills willen aanscherpen
  • Een energieke sfeer en toffe collega's
  • Je komt terecht in een dynamische markt. De digitale wereld staat geen dag stil
  • Competitief salarispakket incl. 13e en 14e maand, maaltijdcheques, een gratis hospitalisatie- en ambulante zorgverzekering, een gratis pensioenplan, glijdende werktijden en een aantrekkelijke vakantieregeling
Deel de vacature:
Solliciteer

Contactpersoon

Vincent van der Aalst
Recruiter
03/205.43.49
Deel de vacature: