Jobs

Home Jobs Account Manager(s) Digital Marketing

Account Manager(s) Digital Marketing

Solliciteer
Bedrijfsomschrijving

Werk samen met energieke en vlotte collega’s aan digitale vernieuwing en prikkelende producten zoals mobielvriendelijke websites en Facebookcampagnes. Want FCR Media Belgium is dé digitale marketingpartner voor kmo’s en zelfstandigen. 

We zijn op zoek naar drie gemotiveerde Account Managers voor de regio's: Oost -en West-Vlaanderen, Antwerpen-Brussel en Kempen-Limburg. 

Jouw uitdaging

Als Account Manager verkoop je de multimediale producten van FCR Media Belgium in de jouw toegewezen regio. Je bouwt een goede klantenrelatie uit door gedurende het jaar regelmatig het het vernieuwde Digital Marketing pakket met de klant te bespreken en opportuniteiten aan te reiken. Het doelpubliek bestaat uit bedrijven (éénmanszaken en kmo’s) die ooit klant waren (Win-Back) maar er is ook ruimte om te prospecteren binnen je regio.

Heb ik het?

Je hebt minstens een eerste sales ervaring achter de rug en bent super gemotiveerd om je te verdiepen in de wereld van Digital Marketing. Jouw persoonlijkheid matcht met de FCR Media filosofie: positief ingesteld, integer, initiatief nemend en vooral klantgericht!

Wij bieden
  • Een energieke sfeer en ruimte voor inspraak.
  • Uitdagende en verantwoordelijke functie waarbij je omringd wordt door creatieve geesten met gevoel voor humor. 
  • Je komt terecht in een dynamische markt. De digitale wereld staat geen dag stil.
  • Aantrekkelijk salarispakket incl. 13e en 14e maand, dagvergoeding, wagen + tankkaart, een gratis hospitalisatie- en ambulante zorgverzekering, een gratis pensioenplan en meer dan 30 dagen vakantie per jaar! 
Deel de vacature:
Solliciteer

Contactpersoon

Vincent van der Aalst
Recruiter
03/205.43.49
Deel de vacature: