Jobs

Home Jobs Tele Sales Consultant

Tele Sales Consultant

Solliciteer
Bedrijfsomschrijving

Binnen FCR Media , zijn we trots op ons werk. Elke dag opnieuw streven we ernaar om onze klanten te verrassen met digitale oplossingen op maat. We waarderen onze medewerkers en nemen geregeld de tijd voor een high five. Want, geef nu toe, er is toch niets leuker dan het vieren van onze prestaties? 

Jouw uitdaging

Weet jij met je slimme en enthousiaste persoonlijkheid onze klanten warm te maken voor nieuwe online producten? Stellen je energie, drive, initiatief en betrokkenheid je in staat om te werken in een dynamische omgeving? Ben je gezegend met een winnaarsmentaliteit en heb je uitstekende communicatieve vaardigheden? Wil je daarbovenop graag je sales vaardigheden verder aanscherpen in onze Digital Sales Academy? Look no further, jij bent de persoon die we zoeken!

Heb ik het?

Je bent commercieel ingesteld en super gemotiveerd om je te verdiepen in de wereld van Digital Marketing. Jouw persoonlijkheid matcht met de FCR Media filosofie: positief ingesteld, integer, initiatief nemend en vooral klantgericht!

Wij bieden

Na een uitgebreide opleiding ontvang je je Digital Sales certificaat. Je komt terecht in het grootste digital media bedrijf voor kmo’s in België. Ons enthousiaste tele sales team staat te popelen om je te leren kennen! We bieden je een aantrekkelijk salaris met een nog aantrekkelijkere bonusstructuur. Bovendien mag je rekenen op veel andere voordelen zoals maaltijdcheques, ecocheques, Laptop, Groeps -en hospitalisatieverzekering, een aantrekkelijke vakantieregeling, glijtijden en de mogelijkheid tot thuiswerk. Klinkt goed, niet? Aarzel niet langer en solliciteer nu!

Deel de vacature:
Solliciteer

Contactpersoon

Taulanta Nixha
Recruiter
03 205 87 11
Deel de vacature: