Jobs

Home Jobs Tele Sales talent met digitale passie (mogelijkheid tot home office)

Tele Sales talent met digitale passie (mogelijkheid tot home office)

Solliciteer
Bedrijfsomschijving

Binnen FCR Media , zijn we trots op ons werk. Elke dag opnieuw streven we ernaar om onze klanten te verrassen met digitale oplossingen op maat. We waarderen onze medewerkers en nemen geregeld de tijd voor een high five. Want, geef nu toe, er is toch niets leuker dan het vieren van onze prestaties? 

Jouw uitdaging

Krijg je een kick bij het binnenhalen van nieuwe klanten heb je een passie voor digitale marketing? Weet jij met je slimme en enthousiaste persoonlijkheid mensen warm te maken voor onze online producten? Stellen je energie, drive, initiatief en betrokkenheid je in staat om te werken in een dynamische omgeving? Ben je gezegend met een winnaarsmentaliteit en heb je uitstekende communicatieve vaardigheden? Wil je daarbovenop graag je sales vaardigheden verder aanscherpen in onze Digital Sales Academy? Look no further, jij bent de persoon die we zoeken!

Heb ik het?
  • Je hebt een commerciële drive
  • Je bent collegiaal en maakt graag deel uit van een team
  • Je communiceert professioneel met zowel klanten als collega’s
  • Je denkt oplossingsgericht en creatief mee met de klant
  • Je bent flexibel, enthousiast en positief ingesteld
  • Je wilt graag bijleren
  • Bachelordiploma of verkoopservaring is een plus
What's in it for me?

Na een uitgebreide opleiding ontvang je je Digital Sales certificaat. Je komt terecht in het grootste digital media bedrijf voor kmo’s in België. Ons enthousiaste tele sales team staat te popelen om je te leren kennen! We bieden je een aantrekkelijk salaris met een nog aantrekkelijkere bonusstructuur. Bovendien mag je rekenen op veel andere voordelen zoals maaltijdcheques, ecocheques, tot 42 vakantiedagen, glijtijden en de mogelijkheid tot thuiswerk. Klinkt goed, niet? Aarzel niet langer en solliciteer nu!

Deel de vacature:
Solliciteer

Contactpersoon

Elien Couwels
HRBP
Deel de vacature: